Tervetuloa sivustolle EasyFit TRI Challenge

Oletko valmis haasteeseen?

EasyFit TRI Challenge on treenikilpailu, jossa osallistuja suorittaa EasyFit-keskuksessa kolmen (3) harjoitteen sarjan (soutu 750 m, kuntopyörä 1,5 km ja juoksu 750 m) mahdollisimman nopeassa ajassa. Kilpailusuoritus tulee suorittaa EasyFit-keskuksessa henkilökunnan valvonnassa. EasyFit TRI Challenge -kilpailussa on kaksi eri sarjaa miehille ja naisille; kilpasarja ja harrastesarja.

Molemmissa sarjoissa on valtakunnalliset- ja keskuskohtaiset palkinnot.

Harjoitteet

1
SOUTUERGOMETRI matka 750 m vastus 8
2
KUNTOPYÖRÄ matka 1,5 km vastus 6
3
JUOKSUMATTO matka 750 m

Sarjat

EasyFit TRI Challenge -kilpailussa on kaksi eri sarjaa miehille ja naisille; kilpasarja ja harrastesarja.

KILPA­SARJA

HARRASTE­SARJA

Säännöt

Henkilö voi osallistua EasyFit TRI Challenge -kilpailuun easyfit.fi/trichallenge-verkkosivun sähköisen ilmoittautumislomakkeen välityksellä. Henkilö voi ilmoittautua/suorittaa kilpailusuorituksen vain yhden (1) kerran kilpailuajan puitteissa. Ilmoittautuminen kilpailuun avautuu 11.11.2019 ja kilpailusuorituksen voi toteuttaa 11.–22.11.2019 välisenä aikana. Kilpailu päättyy 22.11.2019 klo 16:00. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta ja se on avoin kaikille. Henkilön tulee valita ilmoittautumisen yhteydessä EasyFit-keskus, jossa hän haluaa suorittaa kilpailusuorituksen. Henkilön valitseman EasyFit-keskuksen henkilökunta ottaa yhteyttä häneen kahden (2) arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta ja sopii osallistujan kanssa ajankohdan kilpailusuorituksen toteutukselle EasyFit-keskuksessa. Kilpailusuorituksen enimmäiskesto on 15 minuuttia.

EasyFit TRI Challenge -treenikilpailussa osallistujan tulee suorittaa EasyFit-keskuksessa kolmen (3) harjoitteen sarja (soutu 750 m, kuntopyörä 1,5 km ja juoksu 750 m) mahdollisimman nopeassa ajassa. EasyFitin henkilökunta opastaa osallistujalle toimintamallin ennen kilpailusuoritusta ja toimii kilpailusuorituksen valvojana sekä ajanottajana. Kilpailusuorituksen päätteeksi EasyFit-keskuksen henkilökunta tallentaa osallistujan kilpailuajan easyfit.fi/trichallenge-verkkosivun 'Tulostaululle', jossa on näkyvillä kaikki kilpailusuoritukset reaaliaikaisesti. Kilpailun päätteeksi EasyFit-ketju palkitsee valtakunnallisella tasolla kilpa- ja harrastesarjojen parhaat osallistujat. Lisäksi EasyFit-keskukset palkitsevat paikallistasolla oman keskuksensa kilpasarjojen parhaat osallistujat ja arpovat palkinnot kaikkien harrastesarjaan osallistuneiden kesken.

Palkinnot

EasyFit TRI Challenge -kilpailussa jaetaan erikseen kilpa- ja harrastesarjojen osalta a. EasyFit-keskuskohtaiset palkinnot ja b. EasyFit-ketjun palkinnot.

a. EasyFit-keskuskohtaiset palkinnot

Jokaisen EasyFit-keskuksen kilpasarjan kolme (3) parasta osallistujaa saavat keskuskohtaiset tuotepalkinnot, jotka voivat vaihdella keskuskohtaisesti. Lisäksi EasyFit-keskukset arpovat kaikkien harrastesarjaan osallistuneiden kesken kolme (3) keskuskohtaista tuotepalkintoa. Tarkista palkintolistaus oman EasyFit-keskuksen asiakaspalvelusta.

b. EasyFit-ketjun palkinnot

Kaikki EasyFit-keskukset kattavan kilpasarjan kolmelle (3) parhaalle osallistujalle luovutetaan mitalit EasyFit-ketjun puolesta ja lisäksi rahapalkinnot (1. = 300 euroa, 2. = 200 euroa ja 3. = 100 euroa). Rahapalkinnot ovat voittajille veronalaista tuloa. Lisäksi kaikki EasyFit-keskukset kattavan harrastesarjan kolmelle (3) parhaalle osallistujalle luovutetaan mitalit EasyFit-ketjun puolesta.

ILMOITTAUDU MUKAAN